Bjørn Ruud takker for seg

Postet av Ungdomslekene den 20. Des 2016

Prosjektleder for Ungdomslekene, Bjørn Ruud, går over i pensjonistenes rekker 22.12.17. Særforbundsalliansen og Ungdomslekene setter umåtelig stor pris på Bjørns innsatts for oss.

Bjørn Ruud, i midten, flankert av to av medlemmene i styringsgruppen i SFA; Generalsekretær i Norges Bordtennisforbund Svenn-Erik Nordby (t.v.) og Generalsekretær i Norges Badmintonforbund Espen Larsen. Bjørn fikk overlevert et kunstverk av Nico Widerberg som symbolisere ungdomsidrett.

Bjørn Ruud er en mann med lang fartstid i Norsk-idrett. Han har vært president både for Norges Skøyteforbund (4 år) og Norges Ishockeyforbund (12 år). For innsatsen for disse to forbundene har Bjørn fått Norges Idrettsforbund og Olympiske og Paralympiske komites hederstegn.

Videre har Bjørn vært en stor ressurs for Ungdomslekene. Hans gode kjennskap til mjøsregionen og særlig Lillehammer har vært en stor styrke for oss.

Bjørn vil jobbe litt for Ungdomslekene inn mot arrangementet i 2017, men vil sakte men sikkert føre arbeidsoppgavene over på andre krefter.

Særforbundsalliansen og Ungdomslekene vil takke Bjørn for et fantastisk samarbeid gjennom 6 år.

Vi vil også ønske han lykke til med pensjonisttilværelsen.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline